Русия я очакват още много задачи след изборите, заяви Владимир

...
Русия я очакват още много задачи след изборите, заяви Владимир
Коментари Харесай

Путин между нуждата от нова мобилизация и досмачкване на опозицията

Русия я чакат още доста задания след изборите, съобщи Владимир Путин откакто. Спекулациите за нова следизборна готовност не престават , показват от CNN.

Сега въпросът е какво следва. Ще има ли разбъркване на столовете на държавния транспортен съд на Кремъл? И какви са действителните задания на един избран отново Путин?

В предизборно изявление съветският президент уточни, че държавното управление работи приемливо, като коментар по дейностите на министър председател Михаил Мишустин. Въпреки това, той избегна прогнози дали може да се чака промяна на държавното управление.

В послание към съветския народ в навечерието на изборите Путин прикани гласоподавателите да гласоподават под претекст за проява на национално единение.

" Убеден съм, че вие разбирате през какъв сложен интервал минава страната ни в този момент, пред какви тежки провокации сме изправени в съвсем всички сфери ", твърди Путин. " И с цел да продължим да отговаряме с достолепие и сполучливо да превъзмогнем компликациите, би трябвало да продължим да сме единните и уверени в себе си. "

Путин нарече народът на Русия " едно огромно семейство " - обръщение, което той повтори след затварянето на изборните секции.

При поява пред навалица от млади деятели, които са носели тениски с девиз за победа на ръководството на Путин, съветският президент съобщи, че руснаците " са всички един огромен тим, всички съветски жители, които са пристигнали до урните, с цел да гласоподават. "
 Подоляк за настроенията в Русия: Там няма конкурентна политика и избори
Подоляк за настроенията в Русия: Там няма конкурентна политика и избори

След събитията в Белгородска и Курска област

По време на изявлението също е била наранена тематиката за така наречен съмнение на Запада за продължение на помощта за Украйна, а като образец са дадени забавените помощи от Съединени американски щати. Путин е изразил убеденост поради развиването на фронтовата линия, изключително след рухването на източните украински градове Бахмут и Авдиевка.

" Да преговаряме в този момент единствено тъй като им свършват боеприпасите е някак неуместно от наша страна ", твърди той.

В края на февруари украинският министър, въпреки Украйна да е нараснала военното си произвеждане.

Припомняме още, че на 2 февруари до 50 години за съветските жители. Чрез текстът се целеше смяна на възрастта на мъжете, които подлежат на военна работа, от 18-30 година на 18-50 година

Също през февруари Путин за първи път удостовери броя на съветските сили, а точно 600 000 души.

По-рано предходната седмица анонимни източници изрекоха, като заместник-министри и даже министри. По техни прогнози обаче не се чака промяна на министрите за защита и външните работи, както и на премиера Михаил Мишустин и шефа на централната банка Елвира Набиулина.
 Джо Байдън готви нов пакет от $300 млн. военна помощ за Украйна
Джо Байдън готви нов пакет от $300 млн. военна помощ за Украйна

Парите ще отидат най-вече за снаряди
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР