Русия я очаква нещо като голямата депресия от наложените санкции,

...
Русия я очаква нещо като голямата депресия от наложените санкции,
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Потресена съм от случващото се в България

" Русия я чака нещо като огромната меланхолия от наложените наказания, ще има стопански фалит, към момента се изплащат заплати и пенсии, само че нещата се развиват стремглаво. Очаквам през идващите седмици смяна в картината в Русия, което ще се отрази на военните дейности. Но до момента в който това не се случи, няма да има дипломатическа развръзка. В момента и двете страни са изгубили толкоз доста, че в този момент не може да се реализира помирение ", това сподели за " Твоят ден " някогашният външен министър Надежда Нейнски.

" Очакваме позитивна развръзка от следващите договаряния, само че това, което виждаме през нощта, демонстрира, че войната продължава с цялостна мощ. Путин желае да унищожи Украйна като независима страна. Но украинците изненадаха съветските войски със своята опозиция и им провалиха първичните проекти ", счита Нейнски

Според нея затваряне небето над Украйна и доставката на полски изтребители всъщност значи, че НАТО ще влезе във война с Русия. Относно доставката на установки за Противовъздушна отбрана някогашният външен министър счита, че могат да имат добър резултат.

" Путин не разгласи действително война, тъй като юридически това значи да се съблюдават избрани правила, а в този момент се убиват публицисти, майки с деца, съветските сили унищожават цивилни обекти ", сподели още тя.

" Потресена съм от протичащото се в България, обикновено е да сме солидарни, само че става дума за отбраната и суверенитета на България, което може да стане единствено посредством НАТО. На КСНС се взе решение България сама да пази небето си, което или е непросветеност или е съзнателно ", съобщи Навежда Нейнски.

" У нас има хора, които пазят позиции, които са отвън човешкия разсъдък ", счита тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР