Русия все още произвежда крилати ракети въпреки антируските санкции, съобщи

...
Русия все още произвежда крилати ракети въпреки антируските санкции, съобщи
Коментари Харесай

САЩ не знаят откъде Русия, намираща се под санкции, получава електроника за производството на ракети

Русия към момента създава крилати ракети макар антируските наказания, заяви в понеделник The New York Times, базирайки се на свои неназовани източници.

Някои от крилатите ракети Х-101, употребявани за удари по сериозната инфраструктура на Украйна през ноември, са били „ създадени не по-късно от октомври 2022 година “ макар глобите на Запада, в това число за електронни съставни елементи, настояват източници на изданието.

По думите на вестника, Русия или е основала различни канали за доставка на електроника, или е имала насъбрани обилни ресурси преди началото на спецоперацията.

Представители на Пентагона също настояват, че Русия е изстреляла голям брой снаряди и ракети с огромен обхват от февруари и не е ясно какъв брой оръжия имат съветските въоръжени сили в арсеналите си. Отбелязва се обаче, че общоприета процедура е първо да се употребяват по-старите муниции, съхранявани в хранилища.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР