Русия винаги ще бъде Русия. Ще защитим нашите ценности и

...
Русия винаги ще бъде Русия. Ще защитим нашите ценности и
Коментари Харесай

Путин за Запада: Искаме ли на децата да се казва, че има други полове освен мъже и жени?

Русия постоянно ще бъде Русия. Ще защитим нашите полезности и нашата татковина и в този момент. Западът си мисли, че може да му се размине всичко. Стратегическите съглашения за сигурност летят в коа, твърдото заричане да не се уголемява НАТО на изток се трансформира в мръсна машинация. Всичко, което чуваме от всички страни е, че Западът пази ред, учреден на правила. Кой е виждал тези правила? Чиста машинация, двойни или към този момент тройни стандарти. Това сподели президентът на Руската федерация Владимир Путин на церемонията по време на анексията на украинските области - Херсонска, Запорожка, Луганска и Донецка.

" Пак желая да подчертая. Именно в алчността се крият същинските аргументи за хибридната война, която Западът води против Русия. Искат да ни видят като колония, желаят не съдействие, а обир. Русия въобще не им би трябвало. Но ние имаме потребност от нея! ", сподели още Путин.

" Искаме ли да имаме родител №1 и родител №2 вместо мама и баща. Пълна полуда, нали? Искаме ли на децата да им се втълпява, че има полове с изключение на мъжете и дамите. Това ли желаеме за страната и децата? Ние имаме друго, наше лично бъдеще “, сподели Владимир Путин.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР