Русия успешно изведе в орбита военен спътник, за който се

...
Русия успешно изведе в орбита военен спътник, за който се
Коментари Харесай

Русия прати военен спътник в земна орбита

Русия сполучливо изведе в орбита боен сателит, за който се счита, че е част от противоракетната система за ранно предизвестие на Кремъл, съобщи БГНЕС.

По публични данни, ракета " Союз " с систематизиран потребен товар е изхвърчала от космодрума Плесецк в Северна Русия в ранните часове на деня.
Русия: Не се готвим да атакуваме никого
Русия не има намерение да атакува никого. Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, заяви РИА Новости. " Русия не кро...

" В 01:09 ч. по Гринуич беше изстреляна ракета, която изведе в орбита " галактически уред в полза на министерството на защитата ", се споделя в изказване на съветското министерство на защитата, предадено от осведомителната организация " Интерфакс ".

Вероятно става въпрос за сателит „ Тундра “ Според Интерфакс Русия към този момент е изстрелвала спътници „ Тундра “ през 2015, 2017 и 2019 година

Специализираният уеб страница Russian Space Web съобщи, че налице са съвпадения с предходни задачи, доставящи спътници за съветската система за предизвестие за ракетно нахлуване, наречена „ Купол “. Представена през 2019 година, " Купол " е предопределена да открива изстрелвания на балистични ракети и да ги наблюдава до мястото на кацането им, въпреки че точната ѝ настройка не е известна.

През 2018 година Съединени американски щати обявиха, че са разтревожени от " доста необикновеното държание " на съветски сателит. Москва отхвърли това, което назова " неоснователни изказвания ".
Съединени американски щати: Приветстваме уточняващата позиция на Радев за Крим
Приветстваме уточняващото изказване на президента Радев през днешния ден, в което той удостоверява поддръжката на България за териториалната целокупност и...

Миналата седмица Русия се сблъска с интернационалните рецензии, откакто нейни военни унищожиха спътник, създавайки облак от галактически боклуци, който принуди екипажа на Международната галактическа станция да се укрие.

Още:

 

Още от КОСМОС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР