"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля

...
"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля
Коментари Харесай

Доклад на американския Конгрес: Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия

"Русия упражнява въздействие върху България главно посредством преобладаващата си роля в стопанската система, основно в енергийния бранш, както и посредством агитация, връзки с политически партии, културни връзки и мощно въздействие върху българската войска, която продължава да разчита на въоръжение от руско време ". Това се споделя в отчет на Конгреса на Съединени американски щати, направен по самодейност на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.

В специфичния разбор детайлно са посочени напъните на Кремъл за ерозиране на демокрациите в Съединени американски щати и Европа.

"Българското държавно управление би трябвало незабавно да понижи зависимостта си от съветското оръжие в светлината на Закона за противопоставяне на съперниците на Америка ", се предлага в отчета, представен от faktor.

"БСП поддържа положителни връзки с Москва, а водачът Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила приканва за рухване на европейските наказания против Русия, а прокремълската партия "Атака " упорства непрекъснато за по-близки връзки с Русия и се опълчва на участието на България в Европейски Съюз и НАТО. Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила стартира предизборната акция на партията си през 2014 година в Москва, където подлага на критика "содомитите от НАТО ", се показва в документа.

Подчертават се напъните на държавното управление на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да бъде лимитирано въздействието на Русия, както и обстоятелството, че той не е позволил прекосяването на съветски самолети през въздушното ни пространство за Сирия. В същото време се акцентира, че, съгласно проучване от 2017 година 70% от българите са изразили благосклонност към Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, %, най-голям измежду страните от Европейски Съюз.

В отчета се акцентират дългите исторически връзки на България с Русия, както и обстоятелството, че знаци и исторически монументи за това могат да бъдат видени на всички места в столицата София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР