Русия ще удължи решението за намаляване на производството си на

...
Русия ще удължи решението за намаляване на производството си на
Коментари Харесай

Заради западните санкции Русия ще ограничи добива си на суров петрол до юни

Русия ще удължи решението за понижаване на производството си на нефт с 500 хиляди барела на ден до юни 2023 година, заяви вицепремиерът Александър Новак.

" В момента Русия е покрай постигане на целевото равнище на понижение - то ще бъде достигнато в идващите дни. В сходство с настоящата пазарна обстановка решението за непринудено понижаване на производството в размер на 500 хиляди барела дневно ще бъде годно до юни 2023 година в това число ", сподели той.

През февруари Москва разгласи, че понижава за месец добива на недопечен нефт след влизането в действие на петролното ембарго в Европейски Съюз и на тавана върху цената от Г-7, с цел да отговори на пазарните условия.
 Русия понижава добива на нефт, цените на газа паднаха до есенните Русия понижава добива на нефт, цените на газа паднаха до есенните

Миналата седмица Международната организация по енергетика (МАЕ) заяви, че по отношение на февруари 2022 г - месецът, в който стартира война против Украйна.

Според съветския вицепремиер Новак международният пазар на нефт сега е подложен на напън от " неестествени фактори ", в това число недалновидната енергийна стратегия на западните страни против обичайните енергийни браншове, налагането от тяхна страна на ембарго и " таван на цените " на петрола и нефтопродукти, както и ограничавания за превозването им.

Новак изясни през февруари, че решението за понижението на добива недопечен нефт е разследване от във връзка с покупко-продажбите с трети страни, които са обслужвани, застраховани или реализирани през европейски компании.

Държавите от Г-7 (САЩ, Англия, Германия, Франция, Италия, Канада и Япония), дружно с Австралия и Европейски Съюз се договориха да лимитират до 60 $ за барел покупко-продажбите с съветски нефт за трети страни, които правно, капиталово, транспортно, застрахователно и логистично се реализират посредством компании, регистрирани в тях.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР