Русия ще се разпадне, военнопромишленният комплекс издъхва, а Путин е

...
Русия ще се разпадне, военнопромишленният комплекс издъхва, а Путин е
Коментари Харесай

Суворов: Русия ще се разпадне, а Путин е политически труп

Русия ще се разпадне, военнопромишленният комплекс издъхва, а Путин е политически мъртвец, съобщи в телевизионно изявление световноизвестният историк, публицист и боен анализатор Виктор Суворов.

Суворов е създател на бестселърите " Аквариумът ", „ Освободителят “, „ Ледоразбивачът “, „ Денят М “, „ Последната република “, „ Разгромът “, „ Самоубийство “, „ Сянката на успеха “, „ Вземам си думите обратно “, „ Майката на дявола “. Носител е на голям брой висши държавни награди, професор хонорис идея на Варшавския университет, почетен член на Международната академия за просвета, обучение, промишленост и изкуства в Калифорния.

Разпадът не е от през днешния ден, само че продължава

Аз родом съм от Далечния Изток. Баща ми беше офицер, той не си е избрал самичък мястото, където да служи. И по тази причина моето детство мина там. Далечният Изток в този момент е изцяло китайски, там китайците държат и управляват всичко. Те към този момент са и в Задбайкалието. Но московската власт поддържа цялата тази " окупация ". Ако китайците са пристигнали тук, те повече в никакъв случай няма да си тръгнат. Русия ще се разпадне, предвижда в изявлението си за телевизия " 112 Украина " Виктор Суворов.

Вижте, нали го имаше великият социалистически лагер, но се разпадна. След това остана великият Съветски съюз, но и с него стана същото. Това е тен-ден-ция, сър, наклонност. Кой е идващият на ред? В края на краищата, след разпада на социалистическия лагер нищо не е направено, с цел да спре тази наклонност. Страната потегли надолу, Съветският съюз се разпадаше и отново нямаше нито един опит това да се предотврати. Разпадът продължава, съобщи някогашният шпионин.

Политическият край за Путин

Ами да, Путин е политически мъртвец. Нима не е видно? Вижте Путин и неговото обграждане. До наскоро тези момчета умерено си пътуваха на Запад и така нататък А в този момент към този момент против тях има наложени лични наказания и във всеки миг всеки един от тях може да си изгуби милиардите, сподели Суворов.

На кого в този момент е преференциално наличието на Путин във властта, на кого му е добре от това? На работягите - не, на тираджиите - не, на военнопромишленния комплекс - не. Военнопромишленният комплекс издъхва, просто става дума за спокоен, колосален смут, той е в такава рецесия, както и всичко останало. Ето ги в този момент - строят нов изтребител. И строят, и строят, и скоро ще го построят, но все нещо не им се получава. Направили танк, пуснаха 10 бройки от него на парада, един се повреди. Ако всичко е в съсипия, в случай че науката се срутва, образованието също, то и военнопромишленният комплекс няма по какъв начин да цъфне, разяснява създателят на " Аквариумът ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР