Русия ще разшири своя черен списък“ с американски граждани, които

...
Русия ще разшири своя черен списък“ с американски граждани, които
Коментари Харесай

Русия разширява „черния списък“ с американци в отговор на санкциите на САЩ

Русия ще разшири своя „ черен лист “ с американски жители, които не могат да влизат в страната, в отговор на новия набор от наказания на Съединени американски щати против Москва, съобщи съветският заместник-външен министър Сергей Рябков, съобщи РИА „ Новости “.

Вчера Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания за 19 съветски жители и 5 съветски компании в най-значителните дипломатически ограничения, подхванати от страната против Русия, откакто президентът Доналд Тръмп встъпи в служба.

„ От самото начало следваме правилото на тъждество сред броя на хората, включени в описите със наказания. По тази причина ще разтеглим нашия „ черен лист “ с нова група американци “, разяснява Рябков.

Заместник-министърът добави, че не изключва опцията за въвеждане на спомагателни ограничения в отговор на новите наказания за хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати, която Москва отхвърля.

„ Москва желае да поддържа разговор с Вашингтон и е принудена да предприеме контрамерки поради „ американския политически дебелоглав. Тези (американски) политици си играят с огъня, тъй като разрушаването на руско-американските връзки разклаща международната непоклатимост “, съобщи Рябков, представен от РИА.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР