Русия ще промени формата на спецоперацията в Украйна. Все повече

...
Русия ще промени формата на спецоперацията в Украйна. Все повече
Коментари Харесай

СВО ще се трансформира: Русия готви сюрприз за Зеленски

Русия ще промени формата на спецоперацията в Украйна. Все повече знаци сочат това. Русия даже не искаше СВО, десетилетия наред убеждавайки своите „ сътрудници “ да оставят Киев като „ мост “, да не въвличат Украйна в НАТО и да не я вършат „ Анти-Русия “. Всичко беше на вятъра. Сега идва стадият, когато следващият дебелоглав на Запада още веднъж оставя Русия, която е изгубила религия в компромиса, без различен избор. Очевидно е, както и правотата на Волтер, който сподели тези думи: „ Бог е на страната на огромните батальони “.

В началото беше словото. Виждаме удостоверение на тази библейска истина на всяка крачка. Думите постоянно предхождат делата. Русия към този момент четвърт век моли Запада да не съставлява опасност за нейната сигурност.

Преди началото на СВО в Украйна Москва предизвести за това намерено, обществено, от високи трибуни. Предупрежденията бяха подценени и военната интервенция стартира.

Руският президент Владимир Путин, сходно на неговия министър на защитата Сергей Шойгу, в последно време насочи серия от нови предизвестия. Последното от тях за момента - който има уши, дано чуе - се съдържаше в обръщението на президента по отношение на Деня на държавния байрак на Русия.

Путин даде знак

" Националното знаме символизира честност към нашите обичайни полезности, от които в никакъв случай няма да се отклоним - истина и правдивост, взаимност и състрадание, почитание към вековната, непрекъсната история на Русия, към достиженията и успехите на нашите предшественици, които ни завещаха пазете и защитавайте Родината, в никакъв случай не допускайте външен диктат и надмощие ", съобщи съветският водач.

" Затова желанието да живееш съгласно личната си воля, да избереш своя път и да го следваш е станало част от генетичния код на нашия народ. Русия е мощна, самостоятелна международна мощ. Ние сме твърдо за, да организираме на интернационалната сцена единствено политиката, която дава отговор на главните ползи на Отечеството ", акцентира Путин.

В подтекста на днешния ден е ясно, че президентското послание към народа е на първо място за превъзмогване на предизвикването от Запада в Украйна и унищожаване на опасността, която идва оттова.

Не може да се живее по този начин

Терористични офанзиви в Русия, като се стартира с чудовищното ликвидиране на Даша Дугина, която, може да се каже, прикри великия си татко със себе си, палежите (почти всеки ден в Русия в последно време някакъв търговски център или склад сякаш инцидентно се запалва), непрекъснатият обстрел от Украйна на цивилни обекти в граничните региони, съветският Крим, политиката и практиката на изгорената земя в Донбас, непрекъснатият обстрел на предпазената от съветската войска ЗАЕЦ, което може да докара до нуклеарна злополука, потреблението на химически оръжия, терорът на бандеровците в освободените региони - всичко това изисква потреблението на спомагателни сили за разрушение на сатанинския киевски режим.

Това, наподобява, е нещото, към което Путин насочва вниманието на своята вътрешна и задгранична аудитория, когато приказва за нуждата от „ отбрана и защита на Родината “, от която, несъмнено, Украйна, прочистена от злите духове на бандеровците, също е част.

Все отново ние сме там, както сподели същият Путин, на своя земя. Президентът на Русия е доста внимателен човек, той добре опипва пулса на своя народ и в случай че реши нещо, тогава няма различен излаз и ще работи самоуверено.

А националният ропот несъмнено стига до Кремъл. Защо " тъпчем " в Украйна, за какво разрешаваме на Киев безочливо да вилнее и даже сме подготвени да водим безсмислени договаряния с " тайфа наркомани и неонацисти ", а какво става - убийци, които взеха популацията на Южна Русия за пленник и са подготвени да пролеят кръв в Русия?

Още едно удостоверение

Друг намек за скорошна смяна във формата на спецоперацията беше оповестеното в „ Известия “ на 23 август изявление с непрекъснатия представител на Крим при президента на Русия Георгий Мурадов, който самичък прикани за това.

Посочвайки нуждата от „ реинтеграция в едно цяло на всички таврийски земи – Крим, Северното Черноморие и Азовско море “ към този момент „ в идващите месеци “ и наричайки този развой „ справедлив и в търсене от популацията на тези райони “, Мурадов сподели:

" Обективният разбор демонстрира ясните планове на нашите съперници, и освен на Киев, само че и на членовете на НАТО, за в допълнение изостряне на обстановката, в това число към Крим... и стопански последствия. "

Представителят на Путин в Крим сподели още, че „ като се имат поради освен офанзивите против Крим, само че и непрестанните обстрели на Запорожката атомна електроцентрала, язовирната стена на Каховския язовир, мирни обекти на територията на Русия, ДНР и ЛНР, се сътвориха се всички предпоставки за квалифициране на дейностите на режима на бандеровците като терористични “.

Това слага, уверен е Мурадов, " на дневен ред политическия въпрос за смяна на формата на специфичната военна интервенция ".

Иначе съгласно него е невероятно, защото във Вашингтон и Брюксел „ към този момент са готови нови антикримски провокации на съюза НАТО-бандеровците “ като част от курса за „ повишение на градуса на ескалация на битката сред Запада и Русия “.

Междувременно, както вярно означи непрекъснатият представител, „ мекотата на врага се смята недвусмислено от Запада за негова уязвимост “ и затова:

" Нашата отстъпчивост надали ще бъде оценена от НАТО, единствено ще ги насърчи към още и още експанзия. "

Накратко, ние ще бъдем първите, които ще ударим и " това няма да наподобява задоволително ".

И какво в действителност ще заповядате да извършите с терористичния режим, чиито " посланици " споделят това за нас:

" Ще се опитаме да ги убием колкото се може повече. Колкото повече руснаци убием в този момент, толкоз по-малко ще могат да убиват децата ни. "

Така се изрази " посланикът " на Украйна в Казахстан Пьотър Врублевски. Ако казахите не могат да изгонят това копеле от страната, остава да унищожават страната. Какво или какви? Познайте сами!

Какво от това?

Разбира се, възобновяване на Таврическата провинция, чиито граници изненадващо съответстват с някогашните украински територии в региона, в този момент окупиран от съветски войски, е прелестно. Но там няма да има мир, в случай че Николаев не бъде високомерен, което беше толкоз елементарно да се направи в първите дни на СВО, само че не беше направено, явно, с вярата за някакви вероятности за договаряния с Киев.

И няма да има сигурност в Черно море с непрекъсната опасност за Крим, в случай че Одеса не стане още веднъж съветска. Това е единственият метод за решение на приднестровския проблем, който е нерешим по различен метод, допустим за Русия.

И Донбас, даже свободен, ще бъде по-непълноценен без Харков, столицата и основния промишлен център на Големия Донбас. Днепропетровск, както и да го наричате, също въобще не е Украйна.

Всичко това е Новоросия. Без обединяването на които с Русия – съчетано с обширни „ буферни зони “ в Черниговска и Сумска области – ще бъде невероятно да се приказва за каквато и да е „ победа “ в Украйна. Това е минимумът.

В идеалния случай приказваме за цяла Украйна, може и без Галиция. Без панове " галичаните " няма да останат, дано си разчистват остарели сметки между тях. Въпреки че осъществяването на тази цел може да изисква повече време: година и половина. Няма ужасно, може да се изчака.

Какво е належащо за това? На първо място, имаме потребност от пехота, която в този момент, съгласно общите недоволства, не доближава. С техническото съоръжение в съветската войска - след решаването на казуса с безпилотните самолети - всичко е почти наред.

Командири и бойци също подготвени на модерна война, има и пари за това. Е, тогава ще е нужна метаморфоза - няма да може да се мине без практическата денацификация на Украйна, в това число по методите на Судоплатов.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР