Русия ще преустанови от 14 февруари всички чартърни полети до

...
Русия ще преустанови от 14 февруари всички чартърни полети до
Коментари Харесай

От 14 февруари Русия спира чартърните полети до Китай

Русия ще прекрати от 14 февруари всички чартърни полети до Китай поради епидемията от ковид. Това разгласи съветският вицепремиер Татяна Голикова, която оглавява щаба за попречване на разпространяването на вируса на територията на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя означи, че към този момент няма учредения за цялостно преустановяване на въздушните връзки с Китай, като се резервират постоянните полети сред Москва и четири дестинации в Китай - Пекин, Шанхай, Гуанчжоу и Хонконг.

Русия твърди, че Турция не я е уведомила за напредванията си в Идлиб

"Редовните полети сред Москва и четири града в КНР не престават да действат, само че чартърните полети, който връщат наши жители от КНР в Руската федерация, бихме желали да спрем на 14-о число ", съобщи Голикова.

Вицепремиерът прикани всички съветски жители, пребиваващи в Китай, "да вземат виновни решения за връщането си в Руската федерация ". Голикова заяви още, че от през днешния ден до сряда е планувано 113 руснаци да бъдат евакуирани с съветски военни самолети от китайската провинция Хубей и град Ухан. Тази евакуация е разпоредена персонално от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

Медицински служащи на стачка в Хонконг с искане за затваряне на границата с Китай

Най-голямата съветска чартърна самолетна компания "Азур еър " разгласи през днешния ден, че е завършила с превозването от Китай на към 2000 съветски туристи. Според известието руснаците са били върнати от китайския остров Хайнан, където са пристигнали с чартъри на "Азур еър ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР