Русия ще отговори с действия на атаката с дронове, а

...
Русия ще отговори с действия на атаката с дронове, а
Коментари Харесай

Лавров обеща, че Русия ще отговори с дела на атаката с дронове срещу Кремъл

Русия ще отговори с дейности на офанзивата с дронове, а няма да разсъждава дали това е мотив за война, сподели на брифинг външният министър Сергей Лавров.
Така той отговори на въпроса дали офанзивата с дрон против Кремъл може да се счита за casus belli.

Според министъра тук не би трябвало да се мисли за периоди.

" Това беше явно неприятелски акт, напълно ясно е, че без знанието на настойниците си киевските терористи не биха могли да го извършат. Ние няма да отговорим, като приказваме дали това е casus belli или не, а ще отговорим с съответни дейности. Имаме доста самообладание - има такава сентенция: " Руснаците се впрягат дълго... ", сподели Лавров.

Той акцентира, че изказванията на Киев и Вашингтон, че не са взели участие в офанзивата, не значат, че може да им се има вяра. Лавров обърна внимание на думите на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, който сподели, че Съединените щати няма да диктуват на Украйна методите, с които тя пази своя суверенитет.

„ Е, това може би споделя всичко “, приключи външният министър.

Според пресслужбата на съветския президент в нощта на 3 май киевският режим се е опитал да удари президентската резиденция в Кремъл с два дрона. Апаратите са били изведени от строя благодарение на системи за радио-електронна битка, няма потърпевши. Следственият комитет образува наказателно дело по член " терористичен акт ".

Превод: В. Сергеев

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР