Русия ще използва все повече и повече ресурси, за да

...
Русия ще използва все повече и повече ресурси, за да
Коментари Харесай

В Украйна разкриха "страшния сценарий на Путин"

Русия ще употребява от ден на ден и повече запаси, с цел да получи политически и стопански надзор над Украйна в навечерието на президентските избори и изборите за Върховната Рада. Това мнение беше изрази в обява на Факти.уа военният специалист Алексей Арестович.

Сега доста хора желаят да отстранен Порошенко. Мога да кажа сигурно, че другите претенденти, като се изключи Порошенко, са Русия, за жалост. Ако някой завоюва, с изключение на Порошенко, това ще даде подтик на тезите за помиряване сред Украйна и Русия. В резултат на това Путин ще получи Украйна на тепсия за година или две ", споделя господин Арестович.

Той добави, че единствено запазването на президентското кресло за Порошенко ще разреши на Украйна да " оцелее " и да се резервира проевропейският път на развиване. В противоположен случай съгласно военния специалист страната ще загуби своята самостоятелност.

Според последните изследвания, Порошенко отпадна освен от тримата водачи за президентските рейтинги, само че и от петимата и спадна до седмо място. Причината за този спад, съгласно политолозите, са офшорните кавги и високите цени на почивката му в Малдивите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР