Русия се стреми към възможно най-бързо завършване на конфликта в

...
Русия се стреми към възможно най-бързо завършване на конфликта в
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия се стреми към възможно най-бързо завършване на конфликта в Украйна

Русия се стреми към допустимо най-бързо довеждане докрай на спора в Украйна, само че Киев би трябвало да осъзнае неизбежността на дипломатическото му позволение. Това съобщи пред публицисти в четвъртък съветският президент Владимир Путин след съвещание на Държавния съвет на Федерацията, предава ТАСС.

При конференцията, която представителят на съветския водач Дмитрий Песков сподели, че не може да се смята за огромна конференция, Путин сподели, че ще подпише декрет за отговор на тавана на цените на петрола идната седмица и че ще изнесе тирада пред Съвета на Федерацията при започване на идната година. Той също той счита, че доставката на американските системи " Пейтриът “ на Киев единствено ще удължи спора, приказва за " нулирането “ на украинския военно-промишлен комплекс и акцентира, че Русия е минала тази година " много решително “.

Идеалните обстановки съществуват единствено на хартия, само че Русия мина миналата година " много решително “. Сегашната обстановка няма да й попречи да осъществя проекти за бъдещето, в това число през идната година. Няма подозрение, че всички цели ще бъдат реализирани, безапелационен е Путин.

Той твърди, че военната намеса в Украйна е била насилствена мярка.

Според него, представянето на съветската стопанска система в този момент е по-добро, в сравнение с в доста страни от Г-20 и Москва няма мотиви за терзание.

Путин счита, че въпросът за опцията за по-голямо присъединяване на Съединените щати в събитията в Украйна би трябвало да се преглежда " по-широко и по-задълбочено ": Вашингтон от дълго време е замесен в процесите в постсъветското пространство, от дълго време се стреми да раздели " съветския свят “, съобщи той.

По въпросите на разрешаването на обстановката в Украйна, започвайки от 2014 година, по думите му, Русия е била " водена за носа " и то сполучливо. Според него Москва се е провалила, тъй като е разрешила други да разделят и опълчват жителите на двете страни.

" Никой не желае обединяването на съветския народ. <...> Никой не желае обединяване и подсилване, с изключение на нас. Но ние ще го вършим и ще го създадем “, акцентира съветският водач.

Путин разяснява, че обещаните на Украйна американски зенитно-ракетни комплекси " Пейтриът “ са " много остарели системи “, които не работят като съветските С-300. Срещу тях има противоотрова: " Ще щракнем и Патриота “.

Вашингтон на вятъра доставя Киев с всички нови оръжия: " Тези, които вършат това, го вършат на вятъра. Това просто удължава спора, това е всичко. "

Русия не се стреми да завърти " маховика на спора " в Украйна, а да приключи войната, която стартира там през 2014 година Колкото по-бързо завърши спорът, толкоз по-добре, съобщи Путин.

Засилването на военните дейности ще докара до неоправдани загуби: " Пилето кълве зърно по зърно “.

Президентът съобщи, че военните запаси на западните страни не са " на ръба на изчерпването ", само че запасите от оръжия, останали от руската ера, в действителност са на привършване. За Украйна няма да е толкоз елементарно да премине към натовски оръжия, това е " огромен въпрос ".

Путин призна, че Русия изразходва своите ресурси от оръжия, само че украинският военно-промишлен комплекс " в случай че не се е върнал изцяло към нулата, значи бързо се движи към нея ". Според него Русия може да усили темповете и размера на производството на оръжия: " Ние сме в положение да го създадем и ще го създадем “. Властите обаче няма да създадат това в ущърб на други браншове на стопанската система.

Руският президент посочи, че всички спорове приключват с дипломация и колкото по-бързо осъзнаят това украинските управляващи, толкоз по-добре.

Указът за ответни ограничения против тавана на цените на съветския нефт ще бъде подписан " в понеделник-вторник ". Самият таван няма да навреди на Русия, само че това е пътят към унищожаването на международната стопанска система.

Решението на Европейския съюз да вкара таван на цените на газа също няма да докара до нищо положително, " това е от същата опера ". Ако това решение се отрази на договорите на Газпром, Москва ще би трябвало да намерения дали си коства да ги извършва.

Експлозиите в Северни потоци са демонстрация на държавен тероризъм, частни лица не биха могли да създадат това, безапелационен е Путин. Според него зад този терористичен акт стоят тези, които са заинтригувани от продължаването на преноса на съветски газ през територията на Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР