Русия повече няма да спечели тази война. Това заяви германският

...
Русия повече няма да спечели тази война. Това заяви германският
Коментари Харесай

Шолц: Русия няма да спечели тази война

Русия повече няма да завоюва тази война. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц по време на речта си на Берлинската конференция по сигурността късно вечерта през вчерашния ден.

Шолц категорично акцентира волята на страните от НАТО да се пазят - Германия е мощен сътрудник, подготвен да работи, сподели Шолц. В случай на нахлуване, сподели той, Бундесверът ще " пази територията на Германия, както и сътрудниците от НАТО, по всевъзможен начин, с които разполагаме ".

„ Русия би трябвало да разбере, че ние ще поддържаме Украйна толкоз дълго, колкото е належащо. Икономически, финансово, филантропично, посредством ново създаване на разрушената инфраструктура в този момент настоящо и също по този начин посредством оръжия ", съобщи канцлерът.

Шолц се базира на заканите на Русия да употребява нуклеарни оръжия на фона на войната в Украйна.

„ Докато страни като Русия имат нуклеарни оръжия като част от своя капацитет за опасност, НАТО естествено се нуждае от надеждна възпираща мощ “, сподели той. „ Всичко останало би означавало да станем уязвими за изнудване. “

По тази причина, сподели той, немското държавно управление има намерение да завърши поръчката за американския изтребител F-35 в близко бъдеще. Самолетът е един от плановете за въоръжение, за които договорите за доставка би трябвало да бъдат подписани " преди края на тази година ", сподели Шолц.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР