Русия поиска вандализирането на паметника Альоша, който по-рано през седмицата

...
Русия поиска вандализирането на паметника Альоша, който по-рано през седмицата
Коментари Харесай

Русия иска вандалите на "Альоша" да бъдат наказани

Русия изиска вандализирането на паметника Альоша, който по-рано през седмицата осъмна с антисемитски лозунги, да бъде разследвано. Това съобщи Руската федерация у нас Анатолий Макаров, който през днешния ден участва на честванията по случай 60-та годишнина от издигането на монумента в Пловдив. Русия също пита България за какво той не се охранява.

" Този акт не провокира нищо друго с изключение на отвращение. Искрено разгадавам, че отговорните ще бъдат подведени под отговорност и най-важното, че отсега нататък такива закононарушения няма да бъдат позволени ", съобщи Анатолий Макаров, представен от " Нова телевизия " и пловдивският уебсайт " Под тепето ".

 Русия желае вандалите на
© Под тепето

Честванията на хълма Бунарджика бяха почетени от локални политици, военни и духовници, а пловдивският митрополит Николай отслужи заупокойна молитва, съобщи малкия екран.

" Под тепето " оповестява, че над пристъстващите са се развели и доста флагове на сепаратистите от самообявилата се Донецка национална република в Източна Украйна, донесени от организация на име " Петко Войвода ". За фотография с един от флаговете театралничи регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Пловдив Георги Гергов, като на фрагмента съгласно изданието са и представители на рокерите-русофили " Нощни вълци ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР