Русия планира да изхвърли боклука си във временно окупираните територии на Украйна

...
Украинският център за национална съпротива (НРЦ) съобщи, че руските власти
Коментари Харесай

Украинският център за национална съпротива (НРЦ) съобщи, че руските власти планират да изхвърлят отпадъците от руска територия, като ги изхвърлят на временно окупираните територии (TOT) на Украйна.

Източник: Националният център за съпротива на Украйна

Цитат от NRC: „Руското правителство има публикува указ за субсидиране на покупката и доставката на специализирано оборудване.Според документа Москва планира да похарчи 1,3 милиарда рубли за оборудване на полигони в ТОТ на Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска области.

Всъщност , окупаторите искат да превърнат временно окупираните украински територии в депо за руски боклук. Там планират да извозват отпадъци от територията на Руската федерация.“

Подробности: The NRC каза, че 1,3 милиарда рубли [приблизително 13,56 милиона щатски долара – ред.] ще бъдат отпуснати за контейнери за боклук и специално оборудване.

Въпреки това руснаците ще използват превозните средства и оборудването, откраднати от украинските комунални услуги в ТОТ. Междувременно, чрез фиктивни компании, финансирането ще тече лично към Михаил Мишустин, ръководител на руското правителство.

„Руснаците не се интересуват от цивилното население в ТОТ и къде ще се изнасят боклуците. важното нещо е да имаме време да откраднем парите преди деокупацията на нашите територии", смята NRC.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалното информация за всичко свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР