Русия остро нападна лидерите на Г-7, обвинявайки ги, че са

...
Русия остро нападна лидерите на Г-7, обвинявайки ги, че са
Коментари Харесай

Кремъл скочи срещу Г-7: Превърнаха срещата в Хирошима в пропагандно шоу и антируска истерия

Русия остро атакува водачите на Г-7, обвинявайки ги, че са трансформирали срещата си на върха в Япония в " пропагандно шоу ". Като са поканили украинския президент Володимир Зеленски те са разпалили " антируска и антикитайска нервност ", се споделя в позиция на съветското Външно министерство.

" Лидерите на Г-7 доведоха на срещата си главатаря на следения от тях киевски режим и трансфораха събитието в Хирошима в пропагандно шоу ", декларират от ведомството на Сергей Лавров.

" Основният извод от срещата на върха беше купчина известия, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания ", се споделя още в изказването.

Министерството на външните работи на Русия декларира също, че Г-7 се е трансформирала в " развъдник, в който под управлението на англосаксонците се създават разрушителни начинания, подкопаващи световната непоклатимост ".

Намаляването на световното въздействие на Запада " принуждава членовете на този орган да влагат всичките си старания в раздухването на антируска и антикитайска нервност ", пропагандират служителите само че съветското Министерство на външните работи.

" Сигурни сме, че оценката ни за Г-7 и нейните деструктивни дейности се споделя от по-голямата част от интернационалната общественост ", надяват се съветските служители, подопечни на Сергей Лавров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР