Русия оставя отворен прозорец“ към Европа“, заяви руският президент Владимир

...
Русия оставя отворен прозорец“ към Европа“, заяви руският президент Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия оставя отворен прозорец към Европа

„ Русия оставя „ отворен прозорец “ към Европа “, съобщи съветският президент Владимир Путин.

Коментарът си направи в послание към участниците в интернационален културен конгрес в Санкт Петербург. „ Когато стане течение, човек си мисли, че може би е рационално да затвори малко прозореца, с цел да не му е студено. Но времето за нас е хубаво. Не затваряме нищо, ние не сме в спор с европейското общество ", сподели Путин и разясни, че Русия претърпява „ мъчно време “ с европейския хайлайф.

Въпреки наложените от Запада наказания Кремъл твърди, че съветската стопанска система продължава да пораства. Путин съобщи, че до края на годината икономическият напредък на Русия ще надвиши 3%.

Пиер де Гол, внук на първия президент на Петата република военачалник Шарл де Гол, се обърна към съветския президент по време на форума в Санкт Петербург, като изрази предпочитание Франция да се причисли към БРИКС, написа ТАСС. „ Що се отнася до присъединяване на Франция в БРИКС, апелирам, в случай че Париж желае, може да остави поръчка, ние ще я разгледаме. Особено откакто Русия ръководи БРИКС през идната година, както към този момент споделих, ще разработим въпроса с всички наши сътрудници “, отговори съветският президент, представен от Българска телеграфна агенция.

Пиер дe Гол е малко прочут във Франция, само че съветските държавни медии оповестиха неговите прокремълски изказвания за доказателство, че водещи западни гласове поддържат нападението на Москва против Украйна, разяснява Франс прес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР