Русия обяви нова офанзива в украинския регион Донбас. В района

...
Русия обяви нова офанзива в украинския регион Донбас. В района
Коментари Харесай

Русия обяви нова офанзива в Донбас

Русия разгласи нова атака в украинския район Донбас. В региона на Мaринка в западните покрайнини на Донецк напредват бойци, подчинени на чеченския водач Рамзан Кадиров. Ръководителят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че множеството от хората му са се изтеглили от завладения източен град Бахмут, като ще останат в Донецка област.

 

Украинският президент Володимир Зеленски подреди да бъдат тествани всички бомбоубежища, след гибелта на трима души, останали на улицата по време на следващата съветска офанзива с ракети и дронове. Жителите на Киев оповестяват за дефицит на бункери, заключени бункери и стеснен достъп до тях, предизвести Зеленски във видеообръщението си.

 

Според шефа на съветската Белгородската област, четирима души са починали при две обособени украински офанзиви против обитаеми места покрай границата с Украйна. Две дами са станали жертва на обстрел в региона на Маслова кей. Двама са починали и шестима са били ранени при ракетна офанзива против Соболевка. Съобщава се за офанзиви и в Брянска и Курска област.

 

Източник БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР