Русия обяви, че успешно е изпитала свръхзвукова ракета, която руският

...
Русия обяви, че успешно е изпитала свръхзвукова ракета, която руският
Коментари Харесай

Русия с успешно изпитание на новата свръхзвукова ракета Кинжал

Русия разгласи, че сполучливо е изпитала свръхзвукова ракета , която съветският президент Владимир Путин назова " идеално оръжие ", до момента в който разкриваше новия набор от съветски оръжия от ново потомство по-рано този месец, оповестява " Франс прес ".

Високопрецизната ракета " Кинжал " е била изстреляна от свръхзвуковия изтребител МиГ-31, който е изхвърчал от летище в Южния боен окръг в югозападната част на Русия, прецизираха от съветското военно министерство.

" Изстрелването се организира по проект, свръхзвуковата ракета порази задачата си ", прибавиха от ведомството.



Руските военни разгласиха видео материал, показващ двама водачи, готвещи се за полет и качващи се на изтребител, на който е прикачена огромна ракета.

Монтирано с войнствена, патриотична музика , видеото по-късно демонстрира ракета, която се отделя от самолета и се плъзга по тъмното небе, оставяйки огнена диря зад себе си.

Ракетата " Кинжал " беше едно от многото нови оръжия, които Путин разкри по време на обръщението си пред горната камара на съветския парламент по-рано този месец, което беше в навечерието на президентските избори на 18 март, които той сигурно ще завоюва с огромна преднина.

 Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия онлайн
Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия

Путин приказва пред Федералното заседание

По думите на Путин, ракетата лети 10 пъти по-бързо от скоростта на звука и може да преодолее всички известни системи за противовъздушна защита .

Ракетата е била ситуирана в Южния боен окръг на 1 декември, добави съветският държавен глава.

Вицепремиерът Дмитрий Рогозин разяснява във " Facebook ", че също по този начин е бил осъвременен " неповторимият " свръхзвуков изтребител МиГ-31 , който ще носи ракетите " Кинжал ".

От началото на годината са били осъществени повече от 250 полета, с цел да се уточни работата на ракетните системи, прецизираха от съветското военно ведомство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР