Русия обвини Съединените щати, че стоят зад предполагаемата срещу Кремъл,

...
Русия обвини Съединените щати, че стоят зад предполагаемата срещу Кремъл,
Коментари Харесай

Русия обвини САЩ, че стоят зад предполагаемата атака с дронове срещу Кремъл

Русия упрекна Съединените щати, че стоят зад хипотетичната против Кремъл, целяща съгласно Москва да убие президента Владимир Путин, съобщи " Ройтерс ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрече това изказване на брифинг пред кореспонденти, като по думите му Вашингтон би трябвало да е наясно, че Русия знае, че той избира задачите, а Украйна просто извършва проектите на Съединени американски щати. Песков не даде никакви доказателства в поддръжка на изказванието за интервенция на Съединени американски щати.

Украйна в случая в ранните часове на сряда. Видеозаписи демонстрираха два летящи обекта, приближаващи към Кремъл. Единият от тях експлодира.

" Опитите да се отхвърли това както в Киев, по този начин и във Вашингтон, несъмнено, са безусловно нелепи. Ние доста добре знаем, че решенията за сходни дейности, за такива терористични офанзиви се вземат не в Киев, а във Вашингтон ", сподели Песков.

По думите му Съединените щати постоянно са избирали както задачите, които Украйна да нападна, по този начин и средствата за това.

" Това също постоянно се диктува оттатък океана. Ние го знаем добре и сме наясно с това... Във Вашингтон би трябвало ясно да схванат, че знаем това ", добави представителят.

Кремъл съобщи, че си резервира правото да отмъсти, само че не сподели под каква форма може да стане това.

 Какво е известно за Какво е известно за " офанзивата с дронове " по Кремъл (и кой се качва по купола в този момент)

Песков съобщи, че Русия има няколко благоприятни условия и отговорът, когато пристигна, ще бъде деликатно премислен и уравновесен. Той уточни, че тече незабавно следствие, само че не може да каже по кое време ще бъдат известни резултатите.

Междувременно съветското външно министерство съобщи, че хипотетичната украинска офанзива с дронове против Кремъл в Москва " не би трябвало да остане без отговор " и тя демонстрира, че Киев няма предпочитание да постави завършек на войната на масата за договаряния.

В изказване министерството осъди " мълчанието " на Запада за случая и прикани други народи и интернационалните организации да осъдят това, което Москва назова терористичен опит за убийството на президента Путин.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР