Русия обмисля три възможни варианта за отговор на наложения от

...
Русия обмисля три възможни варианта за отговор на наложения от
Коментари Харесай

Русия обмисля три варианта за отговор на ценовия таван за нейния петрол

Русия обмисля три вероятни разновидността за отговор на наложения от Запада таван на цената на нейния нефт, съобщи Ройтерс, като се базира на съветски медии.

Най-строгият отговор планува възбрана за продажба на съветски нефт на страните, които поддържат тавана от 60 $ за барел, признат от страните от Г-7, показва " Ведомости ", като се базира на два осведомени източника, близки до държавното управление в Москва. Мярката би присъединила и възбрана на продажбата и посредством медиатори.

Вторият вид, който се разисква, планува възбрана на износа по контракти, включващи таван на цената, без значение на страната, за която е предопределен петролът.

Третият вид предлага установяването на оптимално вероятната отстъпка от цената на съветския нефт вид Урал по отношение на интернационалните стандарти.

Руският вицепремиер Александър Новак съобщи през вчерашния ден, че съветският отговор на тавана на цената на петрола ще стане явен още този месец. Той загатна, че Русия може да понижи производството, въпреки и не с доста.

Вчера организация Блумбърг заяви, че Москва обмисля да наложи под на цената, под който съветският нефт не може да бъде търгуван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР