Русия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей Навални. Това

...
Русия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей Навални. Това
Коментари Харесай

Митрофанова: Русия няма никакъв интерес от смъртта на Навални

Русия няма никакъв интерес от гибелта на Алексей Навални. Това съобщи пред публицисти посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова, представена от БГНЕС.

Тя акцентира, че все още няма публична информация по този мотив - нито какво се е случило, нито за какво. По думите й в публичното пространство витаят единствено спекулации по въпроса.

Митрофанова разяснява и обвиняванията на Юлия Навалная, отправени към Владимир Путин, че той е виновен за гибелта на съветския опозиционер. Според съветският дипломат такива обвинявания не могат да се насочат без доказателства.

Митрофанова уважи Деня на руската войска на " Паметника-костница " в жк. " Лозенец ". Тя акцентира, че Столична община е дала позволение за осъществяване на мероприятието.

Посланикът изрази отчаяние от това, че не се съблюдава съглашението сред България и Русия за запазване на взаимните монументи на просвета и история.

Припомняме, че съветският опозицинер Алексей Навални умря на 16 февруари в затворническата работа на Ямало-Ненецкия окръг. Много политически водачи от Запада упрекнаха Кремъл за гибелта му. Дмитрий Песков дефинира тези изказвания като нелепи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР