Русия няма да остави без отговор агресивните действия на Съединените

...
Русия няма да остави без отговор агресивните действия на Съединените
Коментари Харесай

Захарова за новите санкции: Русия няма да остави без отговор агресивните действия на САЩ

Русия няма да остави без отговор нападателните дейности на Съединените щати, съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова пред ТАСС, разяснявайки налагането на нови антируски наказания от страна на Вашингтон.

" Както постоянно в такива случаи, Русия няма да остави без отговор сходни нападателни дейности ", съобщи говорителката.

ТАСС напомня, че повече от 30 физически и над 200 юридически лица от Русия и Китай бяха добавени в листата със наказания на Съединени американски щати. По-специално министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания против " Русгаздобича ", " Арктик СПГ-1 ", " Арктик СПГ-3 " и Московската борса.

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи нови наказания против над 300 юридически и физически лица за да се прекъсне достъпът на Русия до артикули и услуги, нужни й за поддържане на военното произвеждане за войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

Съобщението, дружно с нови експортни ограничавания на министерството на търговията за полупроводници и други софтуерни артикули, беше направено в навечерието на срещата на върха на водачите от Г-7 в Италия, където съществена тематика ще бъдат напъните за ограничение на разрастващата се военна стопанска система на Русия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР