Русия не произвежда нищо, което другите да не могат да

...
Русия не произвежда нищо, което другите да не могат да
Коментари Харесай

Хампарцумян: Русия не предлага нищо, което другите да не произвеждат, светът може без руски горива

Русия не създава нищо, което другите да не могат да произведат, стартира развой на реорганизиране на веригите за произвеждане и доставки и е значимо България да заеме своето място в него. Това съобщи пред бТВ банкерът Левон Хампарцумян.

По думите му, за това пренареждане на веригите ще са нужни години и в този интервал ще има по-висока инфлация.

Хампарцумян акцентира, че за България е значимо да реализира своята цел за присъединение към еврозоната – което би било с една степен по-висока принадлежност към Европейски Съюз. Това е и геополитическа котва за принадлежността ни към Европейски Съюз и НАТО. По думите му, колкото бързо приемем еврото, толкоз по-добре за България.

Банкерът акцентира, че българската стопанска система не е спряла и не може да се приказва, че е в рецесия. По думите му, „ експортът е в небето “.

Той разяснява и икономическите ограничения на държавното управление. По думите му, намаляването само че Данък добавена стойност върху избрани артикули няма да стигне до хората и може да е единствено краткотрайна мярка, на ръба на отчаянието.

Тези ограничения са по-скоро пазаруване на време и национална обич, в сравнение с нещо, което ще ни преведе през настоящия сложен интервал, означи Левон Хампарцумян.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР