Русия не може да победи Украйна с ресурсите, които има.

...
Русия не може да победи Украйна с ресурсите, които има.
Коментари Харесай

Руски политик хвърли бомба в ефира на НТВ: Не можем да победим Украйна с ресурса, който имаме - Свят

Русия не може да победи Украйна с ресурсите, които има. Това революционно мнение в директен ефир на телевизионния канал НТВ изрази съветският политик и някогашен претендент за народен представител в предварителните избори на „ Единна Русия “ през 2015 година Борис Надеждин. След репликата на Надеждин се чу по какъв начин някой от останалите от участниците му споделя да си мери приказките.

Life comes at you fast: pundits on Russian TV realize that their military is failing and their country is in trouble. They are starting to play the blame game. Some of them finally understand that their genocidal denial of the Ukrainian identity isn`t working in Russia`s favor.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)
Хората, които са убедили президента Путин, че спецоперацията ще бъде ефикасна, къса, че няма да бием по мирното население, единствено ще влезем, Росгвардията там, Кадировци, всички ще вкарат ред и т. н., тези хора просто ни подведоха всички нас доста мощно. “ – сподели Надеждин. На въпрос на водещия дали има такива хора сигурно, политикът, който е някогашен консултант на Борис Немцов и покровител на президента на „ Юкос “ Михаил Ходорковски за народен представител през 2005, доразви тезата си:

„ Президентът не е седял самичък и си е мислил „ Дай да взема да проведа спецоперация “. Някой е идвал и му е приказвал: украинците ще се разбягат, ще се предадат, всички ще желаят в Русия. Някой му го е приказвал това. Стигнали сме до чертата, зад която, би трябвало да се схваща едно простичко нещо: Да се победи Украйна с тези запаси, с които в този момент Русия там се пробва да води война, в режима на колониална война – договорни бойци, ЧВК и т. н., готовност няма, това е безусловно невероятно безусловно, тъй като на съветската войска там и противостои мощна войска, която по цялостната стратегия я поддържат най-силните в икономическо и технологическо отношение страни на Европа. “

На въпрос дали предлага да бъде извършена готовност, Борис Надеждин отговори малко: „ Моето предложение го знаете. Да стартираме договаряния за преустановяване на войната и да преминем към политическите въпроси. “ 

Позицията на Борис Надеждин е образец за " градивна рецензия ", каквито през последните дни заливат съветските социалки и проникват в медиите в съветската федерация: за неуспехите не е отговорен Путин, той е измамен, отговорни са армията, разузнаването, съветниците, а президентът е в бяло. Подобна реторика беше присъща и Съюз на съветските социалистически републики и страните с т. н. национална народна власт: " строят е добър, водачът ни също, само че обкръжението му го лъже и той не знае какво се случва надолу. " В предходни изказвания Надеждин назовава себе си " инертен Путинист ".

Думите на политика провокираха реакцията на участващия в програмата народен представител от Държавната дума Сергей Миронов, който отвърна, че никакви договаряния с нацисткия режим на Володимир Зеленски не може да има, нацисткият режим на Зеленски би трябвало да бъде погубен. „ Владимир Владимирович вярно сподели: „ Ние още не сме почнали “. Когато би трябвало, ще стартираме. Мобилизация не е нужна. Имаме сили и всичко се взема решение поетапно. “ – обясни на присъстващите и феновете Миронов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР