Русия не е готова да изтегли войските си от Украйна,

...
Русия не е готова да изтегли войските си от Украйна,
Коментари Харесай

Руското МВнР: Москва не е готова да изтегли войските си, за да започнат преговори

Русия не е подготвена да изтегли войските си от Украйна, с цел да стартират договаряния, заяви заместник-министърът на външните работи Александър Грушко.

По думите му, такива условия са " неприемливи за Москва ".

" Нашият президент неведнъж е приказвал за това, че сме подготвени за договаряния, само че тези договаряния, естествено, би трябвало да регистрират обстановката на терен (има се поради разположението на силите във военните действия) ", сподели Грушко, представен от gordonua.com.

На 13 ноември вестник The Wall Street Journal писа, че съветникът на президента Джо Байдън - Джейк Съливан - по време на посещаване в Киев е предал на президента Владимир Зеленски обръщение, че " Киев би трябвало да наподобява отворен за осъществяване на договаряния за слагане на завършек на войната "

написала, что советник президента США Джо Байдена по нацбезопасности Джейк Салливан во время поездки в Киев 4 ноября передал президенту Украины Владимиру Зеленскому и его команде обръщение, что Киев должен " хотя бы выглядеть " открытым для завершения войны путем переговоров. 
Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/war/v-mid-rf-zayavili-chto-rossiya-ne-gotova-vyvesti-voyska-iz-ukrainy-dlya-nachala-peregovorov-1635928.html
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР