Русия не е единствената държава, която извършва шпионска дейност у

...
Русия не е единствената държава, която извършва шпионска дейност у
Коментари Харесай

Каракачанов: Не само Русия ни шпионира

Русия не е единствената страна, която прави шпионска активност у нас. Това се прави и от други, съобщи пред Нова телевизия военният министър Красимир Каракачанов.

Миналата седмица прокуратурата повдигна обвинявания на ръководителя на придвижване „ Русофили “ Николай Малинов. Според проверяващите той се е сложил в услуга на съветските организации „ Двуглав орел “ и Руския институт за стратегически проучвания. Прокуратурата пусна и докладна бележка от Малинов, в която той споделя какво би трябвало да е направи, с цел да се промени геополитическата ориентировка на България, както и по какъв начин да се придобият основни предприятия у нас. Наред с следствието бе оповестено, че ДАНС е наложила 10-годишни забрани за влизане у нас на ген. Леонид Решетников и олигарха Константин Малофеев.

Дни по-късно някогашният външен министър Соломон Паси съобщи, че единствено в съветското посолство има 68 шпиони.

Не са единствено 68 шпионите

" Той има поради единствено едно посолство. Защото, в случай че тръгнем да броим и други посолства на по-близки или по-далечни страни, цифрата е надалеч по-голяма от тези 68, които е загатнал господин Паси ", разяснява Каракачанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР