Русия нареди да се увеличи огневата мощ и обучението на

...
Русия нареди да се увеличи огневата мощ и обучението на
Коментари Харесай

Русия разпореди увеличаване на огневата мощ срещу украинските морски дронове

Русия подреди да се усили огневата мощност и образованието на военноморските сили, с цел да се противодейства на опасността от украински въздушни и морски безпилотни летателни апарати след поредност от удари по съветски военни кораби.

" Трябва да има образование за личния състав всеки ден. Обучение за това по какъв начин да се отблъскват офанзиви от въздуха и от безпилотни лодки ", съобщи министърът на защитата Сергей Шойгу в изказване по време на посещаване в Черноморския флот в Южна Русия.

Шойгу " разпореди инсталирането на спомагателна огнева мощност, системи от голямокалибрени картечници за поразяване на противников безпилотни летателни апарати ", се споделя в изказването на Министерството на защитата, съобщи Агенция Франс Прес.

Черно море е жизненоважно полесражение в двугодишния спор, а Украйна съумя да реализира огромни триумфи

На фона на поредицата от украински набези Москва реалокира доста военни кораби от историческата си военноморска база Севастопол в Крим в пристанището Новоросийск, ситуирано по-далеч на изток.

Украинските публични лица се похвалиха с военни триумфи в Черно море в миг, когато сухопътните им сили постоянно са принуждавани да се отдръпват или са в защита в Източна Украйна.

По-рано този месец украинското военно разузнаване ГРУ разгласява видеозапис на нахлуване против съветския боен патрулен транспортен съд " Сергей Котов ", дълъг 94 метра.

На фрагментите се вижда ясно по какъв начин военноморски дрон се доближава към борда на кораба, след което избухва огромна детонация, която изпраща огън, пушек и парчета в небето.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР