Русия наложи санкции срещу някои британски политици, журналисти и експерти,

...
Русия наложи санкции срещу някои британски политици, журналисти и експерти,
Коментари Харесай

Русия наложи санкции на британски политици и журналисти

Русия наложи наказания против някои английски политици, публицисти и специалисти, виновни за антируска активност . Това съобщи организация ТАСС, базирайки се на съветското външно министерство.

От дипломатическата работа показват, че решението е в отговор на враждебните дейности от страна на Англия. Сред глобените има политици, публицисти и специалисти, виновни за формулирането и провеждането на антируския курс на Лондон.

Руското министерство на външните работи означи, че провокативната антируска реторика на английските публични лица и практическите стъпки на Лондон към по-нататъшно военно развиване на Украйна демонстрират непреклонната настройка на английското управление да продължи тежката систематична борба с Русия. Според ведомството английските медии съзнателно насаждат русофобия и популяризират дезинформация за Русия.

Усилията на британците да дискредитират и интернационално изолират Русия, в това число в подтекста на Северния боен окръг, неизбежно ще получат съдбоносен и корав отпор от наша страна. Москва приканва Лондон да откаже военна поддръжка за Украйна , което води до жертви измежду цивилни и единствено удължава мъката на неонацисткия режим в Киев, допълват от съветското външно министерство.
 Русия наложи наказания на 347 политици и публични от Литва, Латвия и Естония
Русия наложи наказания на 347 политици и публични от Литва, Латвия и Естония

Санкциите са реципрочна мярка на враждебното отношение на прибалтийските държави
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР