Русия наложи персонални санкции на 25 американски граждани в отговор

...
Русия наложи персонални санкции на 25 американски граждани в отговор
Коментари Харесай

Русия  наложи санкции на Шон Пен и Бен Стилър

Русия наложи лични наказания на 25 американски жители в отговор на въведените по-рано ограничаващи ограничения от Вашингтон. Този лист включва американските артисти Шон Пен и Бен Стилър. Това се споделя в изказване на съветското външно министерство в понеделник, представено от ТАСС .

" В отговор на непрестанно разширяващите се лични наказания против съветски жители от администрацията на [президента на САЩ] Джо Байдън против друга група хора всред членовете на Конгреса на Съединени американски щати, високопоставени чиновници, представители на бизнеса и експертните среди, както и на културни дейци (25 души) се вкарва непрекъсната възбрана за влизане в Руската федерация “, заяви съветското външно министерство.

Сайтът на съветското външно министерство разгласява лист с имена на американски жители, включени в съветския стоп лист. В листата са още Шон Пен и Бен Стилър.

В същото време съветското външно министерство съобщи, че враждебните дейности на Съединени американски щати ще продължат да бъдат посрещани с отпор. " Враждебните дейности на американските управляващи, които не престават да следват русофобски курс, разрушавайки двустранните връзки и ескалирайки борбата сред Русия и Съединените щати, ще продължат да срещат съдбоносен отпор “, се споделя в изказването.

През юни Руската федерация добави към листата с ограничавания 25 американски жители, виновни за образуването на русофобски курс. Сред тях бяха членове на фамилията на президента Джо Байдън, както и политологът, професор от Станфордския университет Франсис Фукуяма.

Бен Стилър и Шон Пен се прочуха с дейната си позиция в интерес на Украйна, като даже посещаваха Киев след началото на съветската военна намеса в страната на 24 февруари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР