Русия наблюдава отблизо опитите на западните държави да създадат съюзи

...
Русия наблюдава отблизо опитите на западните държави да създадат съюзи
Коментари Харесай

Анализатори: Русия е нащрек заради офанзивата на Запада в нейния заден двор

Русия следи от близко опитите на западните страни да основат съюзи в региона, която обичайно се счита за неин " заден двор " и сфера на въздействие. Един от високопоставените чиновници в Москва се разгневи, като съобщи, че Западът " примамва "   нейните  " съседи, другари и съдружници " да се отдалечат от Русия, оповестява

Последният западен водач, който се стреми към Централна Азия, е френският президент Еманюел Макрон. В сряда той посети богатия на нефт и минерали Казахстан и похвали някогашната руска страна за отхвърли ѝ да застане на страната на Москва против Украйна. " В никакъв случай не недооценявам геополитическите компликации, натиска..., който някои може би оказват върху вас ", сподели Макрон, до момента в който се обръщаше към казахстанския си сътрудник, президента Касим-Жомарт Токаев, в Астана.

" Франция цени... пътя, който следвате за страната си, като отказвате да бъдете васал на която и да е мощ и се стремите да изградите многочислени и уравновесени връзки с разнообразни страни ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР