Русия може да отговори асиметрично на България заради изгонването на

...
Русия може да отговори асиметрично на България заради изгонването на
Коментари Харесай

Митрофанова "плаче" за отзоваване, закани се на България: Ще ви го върнем заради изгонените дипломати

Русия може да отговори асиметрично на България поради изгонването на 10 съветски дипломати поради данни, че вземат участие в шпионска мрежа. Това се разбра от изказване на съветския дипломат Елеонора Митрофанова.

" Българският народ не поддържа антируските изразителност и политика на държавното управление в София ", съобщи тя, представена от РИА Новости. " В събота в София и други градове на страната се състояха манифестации против визитата на американския секретар Лойд Остин ", уточни още Митрофанова, очевидно визирайки малобройните сборища на партията на съветските националисти в България " Възраждане ".

" В знак на поддръжка ние получаваме телефонни позвънявания и писма по елементарната и електронните пощи от голям брой български жители и това демонстрира, че жителите на тази страна като цяло не поддържат антируските политика и изразителност на управляващите в България ", сподели още тя.

Тази съгласувана позиция на съветското посолство и партията на Костадинов слага въпроса докога съветската пета колона ще си разиграва коня в България. При това демонстративно, под директната диктовка на Кремъл и тукашните представители на военнопрестъпния московски режим.

Изгонването на 10-те дипломати от посолството поради следващия шпионски скандал по думите на Митрофанова било " проява на така наречен евросолидарност ".

" Ние получихме документа в петък (18 март, бел. ред.), часове преди идването на военния министър на Съединени американски щати ", сподели още тя. И добави заканително: " Нашата страна ще отговори на изгонването на дипломатите. Може и асиметрично ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР