Русия може да нанесе ракетни удари по Украйна. За това

...
Русия може да нанесе ракетни удари по Украйна. За това
Коментари Харесай

Украйна в очакване на руски ракети

Русия може да нанесе ракетни удари по Украйна. За това предизвести представителят на Обединения пресцентър на украинските отбранителни сили " Юг " Наталия Хуменюк, представена от УНИАН.

Тя означи, че вражеската формация в Черно море се състои от 16 кораба, 4 от които са ракетоносци. Това значи, че повече от 20 крилати ракети " Калибр " могат да бъдат подготвени за залп. Какъв ще бъде той - зависи от тактиката, която ще изберат съветските сили.

Според оценката на украинския общоприет щаб, руснаците към този момент са се убедили, че масираните офанзиви не дават крайния резултат, който се чака, а разноските са огромни. " Затова евентуално ще подхващат тактичност на точкови офанзиви, както направиха в Кременчук ", счита Наталия Хуменюк.

Тази заран на три пъти украинската система за ранно уведомяване афишира въздушна паника, след което я анулира. В най-големия си обсег паника бе оповестена в Източна и Централна Украйна, след което тя бе анулирана. Към 12.30 ч. локално време паника още веднъж бе оповестена за 7 области на Украйна, една от които Крим - област, която е в непрекъснат режим за антитерористична подготвеност.

Междувременно украинската работа да реакция при изключителни обстановки заяви, че броят на жертвите на съветския удар в Запорожие е повишен на 13.

" Служителите на Държавната работа за изключителни обстановки избавиха 11 души, както и четири котки и едно куче. Спасителите извадиха отдолу под руините на къщата телата на 13 починали, в това число 8-месечно бебе ", се споделя в изказване на организацията. Комуналните служби са отстранили повече от 853 тона строителни боклуци.

При обстрела на 3 март една от ракетите попадна в пететажна жилищна постройка, като изцяло унищожи единия от входовете.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР