Русия купува милиони артилерийски снаряди и ракети от Северна Корея,

...
Русия купува милиони артилерийски снаряди и ракети от Северна Корея,
Коментари Харесай

Русия купува ракети и снаряди от Северна Корея, според американското разузнаване

Русия купува милиони артилерийски снаряди и ракети от Северна Корея, съгласно неотдавна разкрити данни на разузнаването на Съединени американски щати - знак, че наложените й световни наказания са лимитирали съществено веригите й за военни доставки и са принудили Москва да се прибегне до нежелани страни, оповестява The New York Times.

Разкритието идва дни, откакто Русия получи, някои от които съгласно американските управляващи са с механични недостатъци. Правителството на Съединени американски щати съобщи, че решението на Русия да прибегне до Иран, а в този момент - и Северна Корея, е било знак, че глобите и контрола над износа, наложени от Съединените щати и Европа, лимитират опциите на Москва да обезпечава муниции за армията си.
 Британското разузнаване: Русия има проблеми с дроновете
Британското разузнаване: Русия има проблеми с дроновете

Това евентуално утежнява тактическата информираност

Съединени американски щати оповести малко информация от разкритите сведения на разузнаването си за съответното наличие, времето и размера на доставката и все още не може да се извърши самостоятелна инспекция във връзка с договорката. Представител на Съединените щати съобщи, че с изключение на ракетите с дребен обхват и артилерийските снаряди, се очаква за в бъдеще Русия да се опита да купи и друго севернокорейско съоръжение .

" Кремъл би трябвало да е угрижен, че се постанова да купува каквото и да било от Северна Корея ", счита Мейсън Кларк, който управлява съветския екип в Института за проучване на войната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР