Русия използва мрежа от доставчици, за да избегне международните санкции,

...
Русия използва мрежа от доставчици, за да избегне международните санкции,
Коментари Харесай

Зеленски: Русия използва мрежа от доставчици, за да заобикаля международните санкции

Русия употребява мрежа от снабдители, с цел да избегне интернационалните наказания, целящи да ѝ попречат да създава ракети и други оръжия, съобщи нощес украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, представен от Ройтерс.

Във видеообръщението на Зеленски се споделя, че неназовани страни и компании оказват помощ на Москва да се снабдява с технологии, изключително за производството на ракети. Русия е изстреляла стотици ракети против украински цели от октомври насам.

" За страдание, терористичната страна съумява да употребява технологиите на света посредством мрежа от снабдители, като съумява да заобиколи интернационалните наказания ", сподели Зеленски. Украйна, добави той, е добре осведомена с всички старания на Русия да заобиколи глобите и ще се стреми да подсигурява, че " в съветските ракети няма артикули на свободния свят ", написа Българска телеграфна агенция.

През април почитан асистент на Зеленски съобщи, че украинските сили откриват от ден на ден съставни елементи от Китай в съветските оръжия, употребявани в Украйна, защото западните доставки са прекратени от глобите. Китай отхвърля да изпраща военно съоръжение на Русия, напомня Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР