Русия изхожда от факта, че ситуацията в Донбас и други

...
Русия изхожда от факта, че ситуацията в Донбас и други
Коментари Харесай

Путин: Ситуацията в Донбас ще бъде стабилизирана

Русия изхожда от обстоятелството, че обстановката в Донбас и други освободени територии ще бъде нормализирана, страната ще може да ги развива умерено. Това сподели съветският президент Владимир Путин на среща посредством видеовръзка с финалистите на общоруския конкурс " Учител на годината ", оповестяват съветски медии.

" Разбира се, ние изхождаме от обстоятелството, че обстановката ще бъде нормализирана, ние ще можем умерено да развиваме тези територии, помагайки ви да укрепите страната като цяло. Вие и всички хора, които са претърпели компликации с вас на тези територии дълги години и в сърцата си се стремят към обединяване с Русия, доста благодаря и реверанс ", сподели още Путин, обръщайки се към учителката от град Макеевка, Донецка национална република, Юлия Бахмутская.

" Що се отнася до отбраната на жителите на Донбас, а и на други територии, когато има опасност за живота, ние към този момент сме говорили за това доста пъти и по разнообразни способи: това, което в този момент е допустимо, стана допустимо, несъмнено, благодаря на съветската войска и на тези наши момчета, които не щадят живота си, с цел да защитят вас и вашите деца. Това е извънредно значимо нещо ", акцентира Путин.

" Подчертавам, че Русия е била и ще бъде суверенна, тъй като в този момент, в повратна точка в развиването на нашата страна и на целия свят, е належащо да се укрепи, да се построи суверенна национална система за обучение и образование на младежите, обезпечаване на съгласуваност, единение на просветителното пространство на страната. И на първо място би трябвало да предадем на децата моралния, културен кодекс на нашия народ, да изключим всевъзможни опити за налагане на непознати полезности на децата, накриво пояснение на историята ", разяснява още Путин, представен от
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР