Русия иска да направи невъзможно нашата земя, ресурси, вода да

...
Русия иска да направи невъзможно нашата земя, ресурси, вода да
Коментари Харесай

Зеленски: Велика Русия краде тролейбуси

" Русия желае да направи невероятно нашата земя, запаси, вода да се употребяват в полза на нашия народ. Тя желае да открадне всичко това и интензивно ограбва територията, която е съумяла да заеме. Оттам се изнася безусловно всичко – от оставените по улиците и дворовете коли, до съоръжение от конфискуваните фабрики, от скрап до зърно.

Представете си единствено до каква подлост е стигнала Руската федерация, щом нейни представители откраднаха от нашия град Мариупол, изцяло опустошен от съветската войска, даже няколко тролейбуса, които оцеляха там. Ето каква е тази " Велика Русия " - краде тролейбуси ".

Това е декларирал президентът на Украйна Володимир Зеленски в послание към участниците в конференцията Шангри-Ла Диалог в Сингапур, а стенограмата от речта му беше оповестена на уеб страницата на президента, предава уеб сайтът.

" Руските нашественици се пробват да унищожат свободата на украинския народ ", представен е още Зеленски.

" Това, което в действителност се случва - това е борба сред " вероятното ", което е належащо за нас и доста други по света, и " невъзможното ", за което Русия обезверено се бори ", посочвва още президентът. По думите му Русия желае да направи невероятно свободното и без значение битие на една прилежаща страна, която счита извънредно за своя колония. Според него " точно поради това съветската войска умъртви десетки хиляди " украинци, депортира " стотици хиляди украинци " на своя територия и изстреля 2595 крилати ракети в Украйна за малко над 100 дни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР