Русия има свои така че не е откраднала никакви тайни

...
Русия има свои така че не е откраднала никакви тайни
Коментари Харесай

Русия: Не сме крали американски супер-дупер ракети, имаме си свои - отлични

Русия има свои тъй че не е откраднала никакви секрети за " супер-дупер " оръжия от Съединените щати. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

По-рано през днешния ден някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп излезе с изказванието, че Москва е получила секретна информация за избраната от него като  по време на президентството на Барак Обама.

" Имаме си своя лична ракета, отлична ", означи Песков. " Трудно ми е да кажа дали нашата ракета се вписва добре в определението на господин Тръмп " супер-дупер ", само че това е добра ракета, която към този момент няма съперници в света. И не е единствено една " , добави той.
 Русия е замразила плана за
Русия е замразила плана за " хиперзвукова ракета-убиец на самолетоносачи "

Ще се модернизират съществуващи системи

През септември 2020 година Тръмп още веднъж съобщи, че ", те летят супер бързо ".

" Те я откраднаха по време на администрацията на Барак Обама (предшественик на Тръмп - б.р.) . Те откраднаха класифицираните проекти и я построиха ", съобщи преди години Тръмп.

През последните три години представители на Пентагона неведнъж са признавали, че Съединените щати са изостанали от Русия и Китай в производството на хиперзвукови оръжия . Тогавашният министър на защитата Марк Еспър означи през декември 2020 година, че Съединените щати наваксват в тази област.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР