Русия и Великобритания нямат политически диалог, след като Лондон напълно

...
Русия и Великобритания нямат политически диалог, след като Лондон напълно
Коментари Харесай

Русия отчита пълен срив на отношенията с Великобритания

Русия и Англия нямат политически разговор, откакто Лондон изцяло унищожи архитектурата на връзките сред двете страни. Това съобщи съветският дипломат в Обединеното кралство Андрей Келин, представен от ТАСС.

" Сега по принцип не поддържаме политическа връзка, никакъв политически разговор, за разлика от предишното, по отношение на основни аспекти на интернационалните каузи ", уточни той.

По думи на Келин Лондон е разрушил цялата архитектура на двустранните връзки.

" Англия я срина в икономическата, филантропичната, научната, просветителната и политическата сфера преди всичко. Това беше чисто нейна самодейност - унищожаването на тази архитектура ", акцентира той.
 Англия разгласи следващ пакет наказания против Русия
Англия разгласи следващ пакет наказания против Русия

Забранява се износът на редица артикули и услуги

" В контакт сме с външното министерство. На съветски дипломати, в това число на посланика на Руската федерация, им е неразрешено да вървят в Народното събрание. Това е по този начин с решение на ръководителя на Народното събрание. Това е доста неприятно, тъй като английският народ, английските публични лица, английски законодатели остават неинформирани за другата страна , неинформирани за обстановката като цяло ", регистрира посланикът.

Според Келин това е " безапелационна неточност " .

" Защото това води до неправилни решения, до неправилен развой на взимане на решения. Те би трябвало да чуят какво споделяме, нашите доводи , тогава ще имат по-широко усещане за действителното положение на нещата ", уверен е той.
 Русия санкционира нападателната изразителност на Англия с нови наказания
Русия санкционира нападателната изразителност на Англия с нови наказания

На 36 английски политици и публицисти се не разрешава влизането в страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР