Русия и Саудитска Арабия играят при 1:0 на Лужники през

...
Русия и Саудитска Арабия играят при 1:0 на Лужники през
Коментари Харесай

Русия - Саудитска Арабия 1:0, гледайте тук!

Русия и Саудитска Арабия играят при 1:0 на " Лужники " през първата част в мача на откриването на Мондиал 2018. Юри Газински вкара с глава в 12-ата минута след асистенция на Александър Головин. ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК Исканият от Ювентус Александър Головин е титуляр за домакините. 22-годишният халф на ЦСКА (Москва) е една от очакванията на локалните почитатели за положително показване на отбора. Очаквано Фьодор Смолов е на върха на офанзивата, а в отбрана още веднъж е ветеранът Сергей Игнашевич, който след месец ще навърши 39 години. Така той слага нов връх за най-възрастен съветски национал на международни финали.

#ВместеМыКоманда #RUSKSA #RUS #ЧМ2018 pic.twitter.com/RglDVuDX76
— Сборная России (@TeamRussia) June 14, 2018
В същото време селекционерът на саудитите Хуан Антонио Пици гласоподава доверие на двама от тримата си футболисти, които играят по испанските терени - Яхия Ал Шехри от Леганес и Салем Ал Давсари от Виляреал.
 Феновете на Саудитска Арабия @@@
Двубоят стартира с офанзиви и пред двете порти, като и двата тима действаха намерено. Първата чиста опция пристигна в 11-ата минута, само че шутът на Александър Самедов беше избит в корнер. След последвалото центриране топката беше отбита, само че последва ново изсипване на кълбото от страна на Головин и Газински невъзмутимо насочи с глава в далечния ъгъл. Само три минути по-късно руснаците бяха на крачка от второ попадение, като при офанзивата имаше очевидна засада, само че съдиите не я маркираха.  Русия - Саудитска Арабия @@@
Футболистите на Саудитска Арабия заплашиха Игор Акинфеев в 21-ата минута, когато Мохамад Ал Сахлави беше изведен на добра позиция. Малко по-късно домакините останаха без Алан Дзагоев, който получи разтежение и беше сменен от Денис Черишев. Другите два отбора от тази Група “А” са Египет и Уругвай, които играят на следващия ден.
Съставите:

РУСИЯ: Акинфеев, Фернандес, Кутепов, Игнашевич, Жирков, Газински, Зобнин, Самедов, Головин, Дзагоев, Смолов

САУДИТСКА АРАБИЯ: Ал Маюф, Албурайк, Ос. Хавсави, Ал Шахрани, Отаиф, Ал Давсари, Ал Фарадж, Ал Джасам, Ал Шехри, Ал Сахлави Мондиал 2018 1 кръг, четвъртък 14 юни  Русия 1:030 минута  Саудитска Арабия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР