Русия е за разрешаването на най-трудните въпроси със Запада в

...
Русия е за разрешаването на най-трудните въпроси със Запада в
Коментари Харесай

Москва: Западът говори за санкции с маниакална упоритост

Русия е за разрешаването на най-трудните въпроси със Запада в границите на разговора, макар че Европейски Съюз и Съединени американски щати не престават да приказват за наказания с маниакална непримиримост.
Това акцентира във вторник прессекретарят на президента на Русия, отговаряйки на искане от публицисти да разяснява опцията за въвеждане на нови ограничавания за Москва, съобщи ТАСС.
" За страдание диалогът за се води и в Брюксел, и в Съединени американски щати също с маниакална непримиримост. Това е нещо, което не бихме приветствали, това е нещо, което не бихме желали ", сподели представителят на.
 Естония желае повече наказания против Русия Естония желае повече наказания против Русия
Естонският парламент (ЕП) одобри декларация в отбрана на гражданските свободи в Русия, призовавайки Европейския съюз (ЕС) да създаде пол...
Според него Русия се надява, че " в последна сметка политическата воля за продължение на разговора ще надделее и най-трудните въпроси " от връзките със Запада ще бъдат решени " извънредно в границите на разговора ".
„ От друга страна, евентуалната опасност от сходни недружелюбни прояви, несъмнено, ни задължава да бъдем в непрекъсната готовност и подготвеност за сходни прояви “, акцентира Песков.
В същото време той означи, че Москва в никакъв случай не е предприемала ответни ограничения. „ Това постоянно е било премисляно и постоянно е отговаряло на нашите лични ползи “, сигурен е президентският представител.
Говорителят на Кремъл увери, че Русия е подготвена да разбере терзанията на своите събеседници, само че постоянно счита, че нейните ползи са приоритет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР