”Русия е в безпрецедентна международна изолация. Неутрални държави като Швейцария

...
”Русия е в безпрецедентна международна изолация. Неутрални държави като Швейцария
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Русия е в безпрецедентна изолация

”Русия е в невиждана интернационална изолираност. Неутрални страни като Швейцария постановат наказания на Русия, а Финландия и Швеция вземат участие в съвещания на НАТО, тъй като са обезпокоени за личната си национална сигурност. Това слага Русия в една изолираност, която е невиждана досега”, това съобщи някогашният длъжностен Министър на защитата Георги Панайотов пред Българска национална телевизия във връзка войната в Украйна.

И акцентира, че на вчерашното съвещание на Организация на обединените нации за спора, единствената страна, която е обвинила Украйна за започването му е Северна Корея.

" Светът е против Русия. Това, което направи Путин е да нанесе тежък удар върху Русия и нейната интернационална известност ", безапелационен беше той и добави, че се възхищава на украинския президент Володимир Зеленски.

" На първо място желая да подчертая, че наред с реториката, Европа осъзна, че енергийната взаимозависимост от Русия е неточност, която тя ще поправи. Русия от тук нататък ще бъде изолирана. Санкциите няма да спрат Путин за жалост, само че ще покажат на съветския народ, че светът е срещу теъхния президент и той би трябвало да бъде спрян ", сподели още Панайотов и добави, че е мъчно да се отговори на въпроса кой ще спре съветския президент.

" Надявам се, че вътре в Русия ще се генерират събития, които ще доведат до смяна на това безумство, с цел да бъде спряна тази кървава война в Украйна. Вече сме очевидци на военна помощ от огромните страни, даже от Германия ", сподели още някогашният боен министър.
ТЕМА преди 42 минути 551 преди 51 минути 758 преди 1 час 4821
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР