Русия е увеличила многократно производството на боеприпаси за целите на

...
Русия е увеличила многократно производството на боеприпаси за целите на
Коментари Харесай

Шойгу: Русия е увеличила многократно производството на боеприпаси

Русия е нараснала неведнъж производството на муниции за задачите на по този начин наречената " специфична военна интервенция ". Това разгласи министърът на защитата Сергей Шойгу на заседание в щаба на обединената войскова формация, която води война в Украйна, съобщи БНР.

Сергей Шойгу съобщи, че тази седмица персонално е ревизирал по какъв начин предприятията от военнопромишления комплекс извършват държавните поръчки за произвеждане на муниции.

По думите му военните фабрики са нараснали продукцията си в пъти с помощта на разширението на индустриалните мощности и увеличението на продуктивността на труда.

" Става дума за елементарни и високоточни типове средства за проваляне. Всичко това разрешава да се извършват поставените от висшия главнокомандващ задания в сходство с проекта за осъществяване на специфичната военна интервенция. " - твърди Шойгу.

Шойгу взе участие в заседание с командването на обединената войскова формация и със заместниците си, които дават отговор за снабдяването на армията с муниции. След това връчи медали " Златна звезда " и други държавни награди на участници в по този начин наречената " специфична военна интервенция ", къкто в Русия назовават пълномащабната война против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР