Русия е реорганизирала командването на операциите си в Украйна. Освен

...
Русия е реорганизирала командването на операциите си в Украйна. Освен
Коментари Харесай

Командването на руската офанзива в Украйна е сменено

Русия е реорганизирала командването на интервенциите си в Украйна . Освен това те ще бъдат ръководени от командващия Южния боен окръг военачалник Александър Дворников , който има богат опит в бойните интервенции в Сирия , са удостоверили източници на BBC, поискали анонимност.

Ако Русия не промени военната си тактичност , която до момента не е разрешила на войските да реализират обилни триумфи на бойното поле, даже и при численото си предимство, украинските войски се опълчват дейно . Още при нахлуването на съветската войска в Украйна на 24 февруари, специалисти означиха, че очевидно координацията им е била на доста едва равнище.

" Този пълководец има огромен опит в съветските интервенции в Сирия. Така че чакаме цялостното командване и надзор да се подобрят ", споделя източника на BBC.
 В Беларус набирали доброволци за съветските елементи в Украйна
В Беларус набирали доброволци за съветските елементи в Украйна

Руските сили са съумели да възстановят бойната си подготвеност в Брянска и Курска област

Има възможност в идващите седмици на договарянията да бъде обещано преимущество пред военните интервенции , с цел да може Кремъл да регистрира избрани триумфи преди 9 май , когато Русия чества успеха във Втората международна война. Това бе доказано и от думите на представителя на Кремъл Дмитрий Песков, който единствено преди дни съобщи, че Русия се надява . В същото изявление пред Sky News Песков стана първият съветски формален представител който без да прецизира числа.
 Всеки пети умрял в Украйна руснак е офицер
Всеки пети умрял в Украйна руснак е офицер

Ковчези с съветски военнослужещи, починали в Украйна, идват освен в районите на Руската федерация, само че и в някогашните руски републики

Руското министерство на защитата заяви действително два пъти за своите жертви в Украйна - и на 25 март, последната информация беше за 1351 убити военнослужещи. Въоръжените сили на Украйна показват доста по-висока цифра - 18 300 души .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР