Русия е разработила нов вид спящ дрон, който може да

...
Русия е разработила нов вид спящ дрон, който може да
Коментари Харесай

Според лийк, Apple Watch Ultra второ поколение ще бъде по-лек

Русия е създала нов тип " латентен " дрон, който може да остане неактивен за дълъг интервал от време, преди да бъде задействан с дистанционно управление

Емил Василев преди 9 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 14:27 | 18.07.2023

Говоренето по мобилен телефон повече от 30 минути седмично усилва възможностите за развиване на хипертония, сподели дълготрайно изследване

ТелефониЕмил Василев - 14:30 | 25.07.2023

Милиони остарели смарт телефони с Android ще бъдат изключени от услугите на Гугъл Play от идващия месец

IT НовиниТеодора Александрова - 9:21 | 24.07.2023

Тайно писмо на Айнщайн от 1950 година за религията се продава на търг

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Второто потомство Watch Ultra на Apple може да се окаже удивително не поради това, което ще бъде добавено в него, а поради това, което ще бъде отнето. Доказан лийкър от Weibo твърди, че новият Apple Watch Ultra ще бъде по-лек от своя предходник. Той не навлиза в детайлности, само че всичко, което тежи по-малко от актуалната версия евентуално ще бъде добре пристигнало.

Първото потомство Apple Watch Ultra се появи през септември предходната година и тежи 61,3 грама. За съпоставяне, 41-милиметровият алуминиев Apple Watch Series 8 тежи единствено 32 грама, до момента в който по-големият 45-милиметров вид е с тегло 38,8 грама (или 51,5 грама, в случай че желаете тяло от неръждаема стомана).

Известният Apple анализатор Минг-Чи Куо неотдавна съобщи, че съгласно него Apple интензивно внедрява технологията за 3D-принтиране и може да я употребява за основаване на механични съставни елементи на титаниева основа за идното второ потомство Apple Watch Ultra. Куо добави, че 3D-принтираните елементи въпреки всичко ще би трябвало да преминат през CNC обработка, само че въпреки всичко това ще редуцира времето за произвеждане и ще понижи общите индустриални разноски.

Не е ясно дали 3D-принтираните съставни елементи ще допринесат за олекотяването на часовника.

Куо съобщи още, че IPG Photonics е извънреден снабдител на лазерни съставни елементи за 3D-принтираните елементи за часовници, а принтерите идват от Farsoon и BLT.

Очаква се Apple да показа второто потомство Watch Ultra дружно с Watch Series 9 през идващите месеци. Миналата година Apple показа новата си линия часовници по време на представянето на серията iPhone 14, само че сме виждали компанията да показва нови носими устройства и настрана. Все още е прекомерно рано да се каже дали тазгодишното серията смартчасовници на Apple ще показа сцената с iPhone 15.

С 36 часа живот на батерията, Apple Watch Ultra е основан за носене за по-дълги интервали от време в съпоставяне със Apple Watch Series 8, който предлага единствено 18 часа живот на батерията. В този смисъл даже няколко грама понижено тегло могат да имат голямо значение за комфорта.

Слух от началото на тази година предполагаше, че в Apple Watch Series 9 ще употребява процесор, основан на Apple A15 – процесорът, който е в iPhone 13. Към този час не се знае доста друго за Series 9, само че това евентуално ще се промени през идващите седмици с приближаването до възможното показване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР