Русия е нанесла удари в много широк мащаб, заяви украинският

...
Русия е нанесла удари в много широк мащаб, заяви украинският
Коментари Харесай

Зеленски описа катастрофа в Украйна

Русия е нанесла удари в доста необятен мащаб, съобщи украинският президент Володимир Зеленски в постоянното си вечерно послание. Той уточни, че страната му към момента не разполага с техническата опция да смъква 100% съветските ракети и атакуващите дронове, само че последователно се доближава към тази цел благодарение на сътрудниците на Киев. Вчера Зеленски упрекна Москва за масиран ракетен обстрел в нощта на петък против събота.

Същевременно, първите дами на Украйна и Германия участваха в благотворителна акция за украински деца-бежанци в границите на Франкфуртския панаир на книгата.

В събитието вземат участие към 4 хиляди издатели от 65 страни, което е съвсем на половина по-малко спрямо предпандемичната 2019 година Олена Зеленска и Елке Бюденбендер участваха в представянето на интерактивни разкази.

" Има доста благоприятни условия. Всеки може да взе участие в този прелестен план, тъй като езикът е и дом. Много значима поддръжка е на децата да се даде дом, само че и езикът на техните татковци и близки ", съобщи Елке Бюденбендер, първа дама на Германия.

" Убедена съм, че Германия прави всичко допустимо нашите бежанци да се усещат в сигурност тук и да откриват благоприятни условия за работа. Благодаря на държавното управление, в това число на първата дама, както и на локалните управляващи. Украинците, с които приказвах, също правят оценка тази помощ.

Но нашите деца, тези в Украйна и тези, които са тук, нямат обикновено детство ", сподели Олена Зеленска, първа дама на Украйна.
ТЕМА преди 15 часа 2395 преди 18 часа 1598 преди 1 ден 1193
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР