Русия днес поднови ракетните удари срещу Киев след пауза от

...
Русия днес поднови ракетните удари срещу Киев след пауза от
Коментари Харесай

Русия поднови ракетните удари срещу Киев

Русия през днешния ден възобнови ракетните удари против Киев след пауза от 52 дни и реализира набези с дронове против източните и южните региони на Украйна.
Прочетете още
Властите в украинската столица оповестяват, че тази заран противовъздушната защита е прихванала и свалила съветски ракети, които не са достигнали задачата си. Издадено е било разпореждане популацията да отиде в укратията. Няма данни жертви.

Съобщава се за пет потърпевши частни домове и няколко публични здания в Киевска област. Украинската противовъздушна защита е свалила 19 от общо 31 изстреляни ирански дронове Шахед в южните и източните региони на Украйна.

За нахлуване с дронове оповестява и губернаторът на Одеска област. Ранени са трима души, развалена е пристанищна инфраструктура. Руските сили настояват, че напредват при Авдеевка, до момента в който Украйна оповестява, че нападенията са били отблъснати.

На този декор президентът Володимир Зеленски поздрави украинските военни във връзка навършването на една година от освобождението на Херсон. Той означи, че със своята опозиция жителите не града са станали ентусиазъм за целия свят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР