Русия дълго ще помни с добро чувство феновете и футболистите

...
Русия дълго ще помни с добро чувство феновете и футболистите
Коментари Харесай

В този вид оставиха съблекалнята японците след загубата от Белгия

 Белгия се върна от пъкъла и в профил Япония след трилър с 5 гола
Русия дълго ще помни с положително възприятие почитателите и футболистите на Япония след Мондиал 2018.

Привържениците от Страната на изгряващото слънце почистваха безупречно трибуните на стадионите след всеки от четирите мача, които любимците им изиграха по терените в Русия, като с дейностите си увлякоха даже и почитателите на противниците. Това се случи след мача със Сенегал, когато почитателите от Африка също събраха всеки боклук, оставен от тях.

Оказа се, че това държание не е непознато и на футболистите. Организаторите в Ростов на Дон се трогнаха, когато видяха в какъв тип им оставят съблекалнята играчите на Япония след трагичната загуба от Белгия с 2:3 в осминафиналите.

Обичайното държание след сходна драма е съблекалнята да бъде опустошавана в яда от играчите. Вместо това японците оставиха всичко в безукорен тип, а на масата имаше и надпис на съветски " Спасибо " или " Благодаря ".

" Изглежда извънредно, само че в Япония е признато, че всеки би трябвало да почисти след себе си. Ние сме тук освен, с цел да играем футбол, само че и да представим Япония пред света. И би трябвало да вършим това в действителност почтено ", разяснява бранителят Мая Йошида, който е роден в разрушения с атомна бомба в края на Втората международна война град Нагасаки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР